jubilarissen

Jaarvergadering Westfrisia Cantat

Westfrisia Cantat had een bijzondere jaarvergadering. Niet alleen het feit dat het de 95e was, maar door de jubilarissen. De vereniging bestaat ondertussen 96 jaar want vorig jaar was er geen jaarvergadering dus er waren jubilarissen van twee jaar.

De voorzitter begon met Klaas Spruit, 40 jaar lid. Daarna de leden die vorig jaar eigenlijk al jubileerden: Afra Schoorl 50 jaar, Joke Kaarsemaker 60 jaar en Gre Neuvel wel 70 jaar. Dat laatste is toch wel erg lang en nog steeds zingt Gre met plezier bij de sopranen. In de vereniging is het nog niet eerder voorgekomen dat iemand het 70 jarig- lidmaatschap haalt. De voorzitter had nog een aanvullend woord op het 60 jarig van Joke want daarnaast is is ook al 40 jaar penningmeester wat natuurlijk een bijzondere prestatie is.

Hier onder zie je de jubilarissen in de bloemen gezet.


jubilarissen
De jubilarissen

Ben je op zoek naar een gezellige zangvereniging waar de sfeer goed is? Dan kun je bij ons terecht. We zingen op de dinsdagavond in het dorpshuis De Onderdijk op de Sportlaan 10 in Onderdijk. Heb je zin, kom een keer kijken of meezingen. We starten om 20.00 uur.